2019-03-14 338 浏览
香港地道美食车仔面今日要落深水埗整野,顺便食个 Tea ☕️ ☕️☕️其实深记真系好多选择😊😊😊会有选择困难症患者系唔知选择边间🤣🤣🤣我通常都会睇下多吾多人食先🤔🤔🤔多人食稳阵啲😆文记车仔面同一条街有三间,三间都要排队等😅不过我一个人好快就有位🥰坐低左见到隔离哥哥仔叫左鱼肉猪皮.............见到我又想食鱼肉👉🏻👈🏻我叫左鱼肉 ,瑞士鸡翼,榨菜丝 河粉加大辣汁😋😋😋鱼肉同瑞士鸡翼系店内必食推介👍🏻叫左三𩠌唔好贪心唔系食唔晒🙈🙈🙈碗面一到我就即落左两大匙羹辣菜宝,至正任你落😆😆😆佢D 菜宝唔会有一阵味因为有D真系有味好难顶👎鱼肉唔淋身有咬口,瑞士鸡翼皮滑但欠小小味榨菜丝用黎调味河粉都滑😊辣汁唔够啦辣可以辣番D就好,大致上满意❤️车仔面都系香港人至爱之一🥰🥰🥰
香港地道美食车仔面
今日要落深水埗整野,顺便食个 Tea ☕️ ☕️☕️
文记车仔面同一条街有三间,三间都要排队等😅
鱼肉唔淋身有咬口,瑞士鸡翼皮滑但欠小小味