2009-05-27
第一次食toast box 系系泰国, 一见到佢已经比佢d面包吸引住. 当尖沙咀餐开既时候曾经好想去. 不过上次去到无得食. 之后都的唔起心肝再去... 估唔到原来佢已经进驻左铜锣湾, 咁啱又下午茶时间, 即刻入去试试先.叫左个花生酱土司 + 黑咖啡.... 其实我唔知黑白咖啡有咩分别, 只不过我唔想系落炼奶, 黑咖啡好似安全d. 不过黎到先发现佢系咩奶都无落. 出到去问个哥哥仔可唔可以额外比个花奶我. 佢同我讲: 已经落左嫁喇㖞~~~ 不过佢望一望我, 都系另外比一杯我. 仲要比我之前好细心用热水冲冲只杯先比我. 赞~~~咖啡好香, 好味!!之后上枱既系花生酱土司套餐. 估唔到以呢个价钱有咁多野食㖞~~~ 蛋我无食, 不过见到个样都好似唔错咁. 花生酱不嬲都好好味, 热既就更加好~~~ 不过我觉得佢块方包唔够厚, 如果可以再厚d就好喇~~~我见到坐系我隔离食𠮶粉喇沙都几好味. 下次有机会要试下.
咖啡好香, 好味!!
我见到坐系我隔离食𠮶粉喇沙都几好味. 下次有机会要试下.