餐厅: OZONE
资讯:

英国人气餐厅Burger & Lobster 之前登陆Ritz-croton 118楼的Ozone Bar , 开头太难book,隔咗几个月终于揾到时间去试!去到太多嘢想试于是叫咗份 COMBO-THE SHARING , 已经有原只龙虾🦞开边、一个burger 、一个roll , 同埋两份side dish 原只龙虾唔系好大只,但都几新鲜,用叉已经好易起晒D肉,龙虾肉爽弹带少少juicy 👍🏽 roll 梗系拣Lobster roll🤭 外面面包软熟,中间啖啖龙虾肉,加埋啲蛋黄酱真系不得了😋 Burger由于我唔食牛肉,朋友拣咗CRISPY CHICKEN BURGER, 等我都可以试到少少,不过尼个鸡burger就一般般,如果食牛嘅建议可以试返牛肉汉堡应该比较好 😅 另外side 必叫TRUFFLE FRIES ,好香口,配啤酒一齐食好爽😁 反而见好多人推介嘅SAUTEED MUSHROOM 我自己觉得一般,可能已经食到太饱,觉得尼道side太滞整体嚟讲,人均$600 ,可以喺香港最高地方食到呢个质素,绝对超值👍🏽,食饱可以再出户外酒吧再饮两杯 😏
The  Sharing

The  Sharing