2018-08-27 164 浏览
车仔面一向都受香港人爱带,相类似的店铺开到周街都系。 去完一年一度嘅电脑节梗系要呢度隔离呢间,打蛇饼嘅车仔面, 店员服务都算周到,帮你带位,主动招呼你。 佢哋唔会落味精,全部都系原汁原味,呢间系我食过喺香港,最好食嘅车仔面。嚟得呢度食嘅人都系非常之好耐性,喺门口度等住,慢慢排队,一啲都唔会怕热 ,守秩序。 有啲人排咗20分钟队最后都只系买外卖take away基本上,呢个位置好难睇唔到佢,因为每次 都好长龙, 最近佢哋两间 文记车仔面搬埋咗一齐白色招牌𠮶间系总店第一间分店, 一般都会比较多啲人等, 已经系第n次去食,平均叫两𩠌30蚊叫三𩠌40蚊叫四送50蚊加饮品加12蚊识食嘅朋友仔通常都系嗌招牌食品饺子鸢鸯 以及牛柏叶每次都系必食嘅千祈唔好,唔记得加辣,因为呢个先系佢哋被制最吸引嘅地方。 唔加辣嘅情况之下食落会好似食紧猪肠汤, 唔钟意呢种味嘅人, 都要注意啦, 因为我曾经试过冇加辣,,,, 最后中咗招, 加咗啦就可以揿住d味。点解话呢间系速食呢最主要原因系,因为,食咗十分钟通常就已经食完, 冇计啦食物咁好食梗系食得快。

叫两𩠌30蚊
叫三𩠌40蚊
叫四送50蚊
加饮品加12蚊

识食嘅朋友仔通常都系嗌招牌食品

饺子鸢鸯 以及牛柏叶每次都系必食嘅

, 加咗啦就可以揿住d味。

2018-08-25