餐厅: 班蘭葉印尼餐廳
资讯:

2019-09-06 128 浏览
到处逛看见了一间印尼餐厅便进来探索一下烧牛仔骨花胶粉皮汤好浓,仲有好大块花胶,粉皮入口口感滑溜,骨胶原汤底真系好滋味😋😋而且烧牛仔骨啲肉香口惹味得来口感嫩滑。原条鱼三色尖塔饭三色饭好特别,摆盘色彩鲜艳,可以话系色香味俱全,三色饭入面最突出既系佢哋嘅椰汁饭,椰香味好重😋原条的鱼炸得好香,鱼嘅外皮松脆,鱼肉鲜嫩,再加埋d酱料好好味。芒果沙冰不错😋牛油果沙冰 牛油果max 既沙冰,绝对系呢度既惊喜饮品😋沙冰配串烧冰火相融嘅感觉。咁多款串烧入面,佢嘅白鳝串烧系最好味另外菇果串,秀珍菇烧得好juicy,食物是挺让人感到惊喜的😋
到处逛看见了一间印尼餐厅便进来探索一下

烧牛仔骨花胶粉皮
而且烧牛仔骨啲肉香口惹味得来口感嫩滑。

原条鱼三色尖塔饭

芒果沙冰不错😋