2019-09-03 63 浏览
仁爱街一带其实好多食肆,见到呢间窝子个名咁特别,睇餐牌仲有得食梳乎厘松饼就入左 😆野饮系咖啡为主,惊夜晚训唔著,又见到啲手工啤咁吸引就叫左。门神系列Monkey King好重麦芽味,又真系有淡淡果味但唔会甜 苏格兰威士忌桶苹果酒都有淡淡木桶味,但苹果酒种甜味比较突出。戏肉呀!野食先系我最欣赏 💓蛋窝夫沙律个窝夫超!松!化!上碟时热辣辣,冇落糖,食落只有好香既蛋味,夹埋啲冻沙律食,冰火交融好开心,仲系两种层次既蛋味 🥳 伴碟既杂菜沙律都有诚意呀,酱多菜鲜。肉酱意粉超多芝士同肉酱。窝子既窝夫咁出色,食完啲干野都要食返有酱同浓味既野 甜品:经典牛油超正呀!软林林,可以影boomerang 🤣 你见佢个饼黄色就知有几多牛油 😍 太邪恶喇!同埋佢啲sweat cream超超超好味。连埋糖浆所有野都系perfect match 👍🏻👍🏻👍🏻

野饮系咖啡为主,惊夜晚训唔著,又见到啲手工啤咁吸引就叫左。

戏肉呀!野食先系我最欣赏 💓

甜品