今日同朋友庆祝🩷去左试九龙城呢间omakase,佢晚市分左两个set,我地拣左有刺身嘅 斗 $1380 🌟*****🍞先付吸油面包、桥头、牛榜*🍱前菜黑松露 佐 蟹膏豆腐 伴 北海道海胆*估唔到豆腐可以做到超级浓嘅蟹味😍有啲紫苏花可以解腻好细心🩷剩系个前菜已经令我十分惊喜啦!🫖清汤蚬汤*今日嘅汤系大蚬浓汤,非常鲜甜,只蚬超大只🤩🐟刺身北海道带子* 已经调味,有啲柠檬味好fresh深海池鱼* 有加特制watsabi,调味适中黑睦鱼* 有烧过 非常之香☺️北海道紫海胆 佐 日本海富山湾白虾* 呢个大满足呀🤤上面仲舖左啲黑松灵添大拖罗手卷*油脂同鱼肉平均,香浓嘅油脂食落超满足🥰🍆串扬京都茄子串扬* 啖啖肉!希灵鱼鱼子 包 子持昆布* 上面有啲铿鱼木碎同樱花虾,令口感好丰富九州鲍鱼* 好大件😋炸紫菜海胆* 非常新鲜嘅北海道海胆!炸松叶蟹* 混合左蟹肉同蟹膏🦀,非常之浓郁!再加埋面层轻轻炸过,极香!🥩烧物烧A5神户牛* 油脂丰富 煎到五成熟 好香 而且口感一流🤤🍚食事明太子茶渍饭*咸咸地嘅明太子加埋好香嘅白芝麻,沟落茶渍饭超正😍劲快食晒成碗!🍈甜品静冈冠蜜瓜 Crown Melon*水果级蕃茄**

*****

🍞先付
吸油面包、桥头、牛榜*

蟹膏豆腐 伴 北海道海胆
🍱前菜
黑松露 佐 蟹膏豆腐 伴 北海道海胆*

🫖清汤
蚬汤*
今日嘅汤系大蚬浓汤,非常鲜甜,只蚬超大只🤩

北海道带子
黑睦鱼
🐟刺身
北海道带子* 已经调味,有啲柠檬味好fresh
深海池鱼* 有加特制watsabi,调味适中
黑睦鱼* 有烧过 非常之香☺️
北海道紫海胆 佐 日本海富山湾白虾
大拖罗手卷
大拖罗手卷*油脂同鱼肉平均,香浓嘅油脂食落超满足🥰

京都茄子串扬
希灵鱼鱼子  包  子持昆布
🍆串扬
京都茄子串扬* 啖啖肉!
九州鲍鱼
炸松叶蟹
炸紫菜海胆
九州鲍鱼* 好大件😋
炸紫菜海胆* 非常新鲜嘅北海道海胆!

烧A5神户牛
🥩烧物