2008-02-11 48 浏览
口口声声说怕肥的我,谂住新年流流食得年糕多就唔好食咁多肥野话口未完已经KO左$16 4件方形小CAKE得5个CHOICESBLUEBERRY CHEESECAKE, NEW YORK CHEESE CAKE, TIRAMISU, TRUFFLE DREAM, CREAM COOKIE CAKE除了TIRAMISU,其他都有要CREAM COOKIE CAKE 第一件食,冇咩味,硬硬的><""最好味当然是卖飞佛BLUEBERRY CHEESECAKE 啦不过较IMPRESSIVE 的是TRUFFLE DREAM, 朱古力味一点都不欺场! 不过如果有只小叉子会方便D啰!NEWYORK CHEESECAKE, 可能因为食左BLUEBERRY 先啦,冇咩味,面头的糖粉一点都不好!!!*0* 要做多无数次yoga 先keep 得住了!!!!
口口声声说怕肥的我,谂住新年流流食得年糕多就唔好食咁多肥野
话口未完已经KO左$16 4件方形小CAKE
得5个CHOICES
除了TIRAMISU,其他都有要
! 不过如果有只小叉子会方便D啰!
*0* 要做多无数次yoga 先keep 得住了!!!!
4 Pcs~