2022-07-10
高手在民间 深水埗下午茶之选去左深水埗行下谂住买Game,但真系好热🥵🥵行到四点几已经无咩能量同个人溶解左,要差差电,呢个钟数系时候食个下午茶🤗入左呢间车仔面店,俾佢门口既爆酱阿华田西多士吸引左入去。入到去发现原来有唔少小食😍我即时两眼发光,叫呀🙋🏻♀️叫左两个茶餐加三个小食,CP 值超高,佢地亦到好细心上七咸既先上甜既😆肉丸上台热辣辣,外脆内软,重好香洋葱味,配左泰式甜辣酱俾我🥰炸鸡翼薯条,一定无走鸡,佢地炸物水准一流。炸饺子双拼,可以一次过试晒两种口味,外皮好脆,入面有流心芝士粟米🌽,另一款椰菜口味又够爽口。蒜泥白肉$28 咋,蒜味好足重有芝麻香,薄切好好,够晒易咬。主角黎啦🤟🏻爆酱阿华田芝士,重有花生酱同榛子酱选择,我梗系拣咗邪恶嘅榛子酱啦真系无得输🤩🤩满满既榛子酱,再加流心,再加密铺平面面嘅阿华田粉你系今日既主角🥳🥳推荐度(10👍🏻满):8.5👍🏻滴汗度(10😅满):不适用衞生(10⭐️满):8⭐️环境(10⭐️满):7.5⭐️卖相(10⭐️满):9⭐️味道(10⭐️满):9⭐️价钱(10⭐️满):9⭐️服务(10⭐️满):8⭐️地点(10⭐️满):7⭐️[聚来车仔面 (深水埗)]地址:深水埗基隆街172
去左深水埗行下谂住买Game,但真系好热🥵🥵
主角黎啦🤟🏻
服务(10⭐️满):8⭐️
地点(10⭐️满):7⭐️
[聚来车仔面 (深水埗)]
地址:深水埗基隆街172号地舖
#teatime #下午餐 #下午餐时间 #下午餐吃什么 #食饭 #推介 #美食 #美食推荐 #美食日记 ##外卖 #堂食 #takeaway #hkfoodpic #delicious #foodpics #foodies #topcitybiteshk #foodblog #hkblogger #foodhk #hkfoodieblogger #foodgasm #homemade #hkfoodshare #discoverhongkong #hkeat #eeeeeats #foodiegram #instagood #winsomelai