2023-03-07 39 浏览
同好姊妹食饭,一定每次做好research睇下行完街附近有咩好食🤩先为精明食家!1st dish系甲罗烧蟹之恋意大利粉🍝摆盘好精美,蟹壳上放左配料,同意粉捞埋一齐食😍首先可以试左一啖未捞既,会食到好香浓既creamy ,加埋蟹膏口感同味道升华另一个层次,每啖都有蟹膏同蟹肉既鲜味,蟹子令到有唔同既口感。食评推荐菜之一👑👑牛油蒜香烧大啡菇配BB波菜忌廉黑松露意大利饭,饭身细细粒更容易沾满酱汁,食得超有满足感。多人食的话当然叫返份黑松露芝士薯兄弟🍟我地清哂面头洒左好多芝士粉🤤 就咁食已经够味,加埋松露酱甜甜地又得✔️最后介绍埋吸引好多👩‍❤️‍💋‍👩姊妹打卡的炙烧北海道刺身带子天然乳白。每粒粒系一片片但仍然圆大饱满,肉质柔软,鲜味浓郁。
1st dish系甲罗烧蟹之恋意大利粉🍝