2019-05-01 607 浏览
问到有咩𩠌最好食,店员推介左几款菜色,仲话今年啱啱拎左第十九届中国金马奖(饭店)殊荣!鹅肝拼盘据闻系最出名亦都系必食嘅一碟𩠌!个个都对鹅肝赞不绝口!鹅翼都好正正,卤水汁甜甜地,肉同皮都好滑 🤩🤩 食翼最紧要干净无毛,呢个满分!黄金脆皮豆腐外层炸皮好似纸咁簿而且脆,里面鲜滑到好似豆腐花咁,我争的以为自己食紧大良炸鲜奶🥛竹笙蟹肉雪燕羹高级食材,卖相不错👍🏻 看得到的足料,每一啖都好实在,比例刚刚好,绝不会水多过料! 呢点对羹黎讲好重要!✍🏻 加分加分!骨香苍鱼片用既系冰仓鱼,一上水就会死,所以要即炸。意味住好新鲜!食完鱼肉,成块大鱼骨🦴仲可以做金香鱼(随即再炸,变成第二道菜!)神奇在,第二道菜后,鱼🐟既面猪墩仲系滑一滑架!我俾💯💯💯分!碧绿川椒鸡呢个嫩滑多汁好入味,伴碟既好似台湾既九层塔,但稍微软身少少~ 蜜饯梅花骨甜甜的,无拍拖都感受到好sweet😆 (讲笑~) 但啖啖肉、好满足系真既! 仲好邪恶Tim😋😋黄金煎伊面呢个得意!😃煎到甜糕/簿饼🥮🍘🍪咁,但系软身,冧芝芝既。 应该系整熟左面身再煎?反沙芋外边个皮食落好似冰糖片,偏甜🍯🍯🍯🍯🍯入边芋头香酥松软是必须的🍠呢个甜品好出名,而且5系

鹅肝拼盘
据闻系最出名亦都系必食嘅一碟𩠌!
个个都对鹅肝赞不绝口!

竹笙蟹肉雪燕羹

呢点对羹黎讲好重要!✍🏻 加分加分!

骨香苍鱼片
用既系冰仓鱼,一上水就会死,所以要即炸。意味住好新鲜!

骨香仓鱼片

神奇在,第二道菜后,鱼🐟既面猪墩仲系滑一滑架!

我俾💯💯💯分!

蜜饯梅花骨
甜甜的,无拍拖都感受到好sweet😆 (讲笑~)
但啖啖肉、好满足系真既! 仲好邪恶Tim😋😋

反沙芋
外边个皮食落好似冰糖片,偏甜🍯🍯🍯🍯🍯
入边芋头香酥松软是必须的🍠
呢个甜品好出名,而且5系度度有得食!

姜汁炒芥兰
爽脆,有姜既香味而不辣口, 健康又好食!🥬🥬🥬