2018-05-28 66 浏览
平时行到尖沙咀总会觉得啲嘢嘅食都比较贵,不过今次我推荐既e间素咖哩绝对扺食又高质,经过开既朋友可以一试(。ì _ í。)!E间系一间楼上铺,地方唔细,而且环境够晒relax,上菜速度好快,完全唔使担心要等好耐^ ^其实我泥过好多次,每一次都令我齿颊留香(///▽///)今次嗌左个mango lassi 芒果拉丝,其实同奶昔差唔多不过feel到佢既芒果肉系杯饮品入边占好重嘅比例,真系真材实料,甜甜地唔酸( *`ω´)食物方面我嗌左个超大既三角形 煎饼♪(´ε` ),入面有佢d香料,仲有腰果,薯仔蓉,青豆,微辣但好易入口,虽然好大块但系因为完全唔济唔肥腻,所以一个人都可以食得晒嫁!旁边有3种酱汁,二煎饼上边都有一小碗嘅咖喱汁,我自己就好钟意上边嘅咖喱汁,同埋黄色橙色咖喱汁,因为够晒惹味^ ^好开胃!

其实我泥过好多次,每一次都令我齿颊留香(///▽///)