2019-11-22 242 浏览
呢两年好多西餐厅都兴起一阵工业风格,随处都可以见到装修带有工业风西餐厅太子呢一带都有好几间呢类型既餐厅要突围而出就要靠食物质素黎取胜啦呢间119 Italio Restaurant & Bar就系今次既晚餐地方我地点左西班牙黑毛猪火腿配哈蜜瓜、流心水牛芝士配法国杂茄、黑松露野菌意大利饭同埋羊扒配露丝玛莉汁【西班牙黑毛猪火腿配哈蜜瓜】蜜瓜细细粒,夹埋火腿一齐食好易入口火腿既咸度刚刚好,唔会太Over,真系好夹【流心水牛芝士配法国杂茄】其实叫呢个头盘系因为想食下蔬菜~当然沙律佢地都有好几款,本身想叫另一款沙律既但见到有流心水牛芝士....当然即刻转軚啦!!水牛芝士大大旧...估唔到同杂茄系100%MATCH㖞【黑松露野菌意大利饭】饭粒系半熟质感,带点咬口,可能有人会唔钟意有少少硬身~但其实正宗既意大利饭既造法就系咁有少少硬我自己就几钟意呢种煮法~酱汁唔会太稀,每一粒饭都有丰富酱汁包住,仲有好浓郁既黑松露幽香,仲劲Creamy!【羊扒配露丝玛莉汁】我地叫左5成熟,肉质劲鲜嫩,露丝玛莉汁同羊扒好夹
太子呢一带都有好几间呢类型既餐厅
要突围而出就要靠食物质素黎取胜啦

【西班牙黑毛猪火腿配哈蜜瓜】
蜜瓜细细粒,夹埋火腿一齐食好易入口
火腿既咸度刚刚好,唔会太Over,真系好夹

【流心水牛芝士配法国杂茄】
但见到有流心水牛芝士....当然即刻转軚啦!!
水牛芝士大大旧...估唔到同杂茄系100%MATCH㖞

【黑松露野菌意大利饭】