2022-03-11
Valery📍119 Italio Restaurant & Bar3點3下午茶🕞 經過太子係時候去附近嘅Cafe坐下嘆番個tea🤩 見呢間西餐廳有做下午茶☕️咁就入去試下啦😎 呢間餐廳嘅環境都幾好,望入去內部會見到有一盞好大嘅水晶燈🌟 座位都幾好坐 整體來講俾人一種舒服嘅感覺~ 燒黑啤酒汁豬肋骨配薯條 $80價錢唔係好貴但冇唸過個餐咁Hea😓 味道係可以嘅但真係好普通,自己整都整到咁濟,仲要個餐係冇任何野配😥 性價比比較低香草白酒汁煙三文魚虎蟹肉意粉 $85意粉佢哋有好多ingredients 可以揀,自選意粉🍝 食材一蘆筍,青瓜,蕃茄,蜆肉,風乾火腿,辣肉腸,煙三文魚,虎蝦肉等等🥸 汁都有忌廉汁,蕃茄汁同香草白酒汁香草白酒汁😳但個餐上到嚟真係嚇一跳,超細碟 😶 三扒兩啖就食完😯 85蚊好似貴左啲(?)是日下午茶優惠: 牛扒配薯條 $68啲餐未上晒之前見到佢做緊個牛扒優惠都諗住試吓~味道都係中規中矩,普通到不能再普通😐 唯一可以講吓嘅係薯條🍟落咗啲調味粉幾惹味。係平日去呢間餐廳,店舖好似唔夠人手咁 連埋單都冇人理🤨 如果大家經過太子嘅話可以唔使揀呢間黎食😥 或者佢嘅lunch會大份啲同
燒黑啤酒汁豬肋骨配薯條 $80
香草白酒汁煙三文魚虎蟹肉意粉 $85
是日下午茶優惠: 牛扒配薯條 $68
係平日去呢間餐廳,店舖好似唔夠人手咁 連埋單都冇人理🤨 如果大家經過太子嘅話可以唔使揀呢間黎食😥 或者佢嘅lunch會大份啲同埋多選擇啲😗