2020-09-17
小木屋一间餐厅里面装修真系好似一个木造以一个传统优雅嘅装饰气氛非常之好坐低同朋友一齐chill下.❥ ❥ ❥美国顶级西冷牛扒12安士 我哋谂好咗叫左set dinner  牛扒7成熟,一嚟到枱见到好厚肉肉质好嫩重牛肉味,7成熟啱啱好,旁边会入车厘茄味道带一点酸好开胃,高水准牛肉烟三文鱼牛油果芝士卷烟熏过三文鱼卷入牛油果仲要加咗埋芝士,我个人少食三文鱼同牛油果,出奇地牛油果唔会太流,淡淡芝士味有少少咸味口感好丰富带出到三文鱼嘅鲜味面包布丁最后加咗个甜品🍮面包好重牛油味银上面嘅芝士口感好丰富呀黑松露薄片意大利饭配美国大蘑菇牛肝菌泡沫我真系好钟意黑松露,必食呢碗意大利饭大大件蘑菇顶层做咗一层好有效果增加视觉感,我忍唔住真系要试吓加咗大蘑菇之余同牛肝菌非常香浓,但又唔会抢咗黑松露香味,意大利饭软硬适中,包着忌廉简直系我意想不到,一淡食落口好多层次呢个简直Perfect芝士蛋糕今次gathering系朋友生日,我就叫咗件蛋糕朋友庆祝,蛋糕旁边可以写上名字画得好靓,真系俾咗一个surprise讲吓个蛋糕先口感厚重、软绵柔滑、份量札实嘅芝士蛋糕🍰真系几
❥ ❥ ❥
美国顶级西冷牛扒12安士
烟三文鱼牛油果芝士卷
最后加咗个甜品🍮面包好重牛油味银上面嘅芝士口感好丰富呀
黑松露薄片意大利饭配美国大蘑菇牛肝菌泡沫
芝士蛋糕
今次gathering系朋友生日,我就叫咗件蛋糕朋友庆祝,蛋糕旁边可以写上名字画得好靓,真系俾咗一个surprise讲吓个蛋糕先口感厚重、软绵柔滑、份量札实嘅芝士蛋糕🍰真系几好味
我哋仲叫左一杯红酒🍷chill
整体来讲无论环境气氛同食物都好高水准,啱晒钟意影相嘅女仔嚟打卡
查看之前的留言 ()