👧🏻Wodafoodie in Tsim Sha Tsui呢间酒楼位于尖沙咀坐落21楼,有超阔落地大玻璃,望住劲靓既尖沙咀海景饮茶真系好爽🥰之前一直想黎饮茶,但以前午市佢只做婚宴,依家开返茶市终于可以黎食啦!依家仲做紧优惠,午市点心半价,超抵食呀😍😍两个人黎食,见到点心纸既点心全部劲精美!🤩点心逐件叫,两个人叫左8样试下,劲癫😆✨晶莹鲜虾饺 ✅✅✅超大粒虾!皮够薄,好好食🥰✨翡翠带子烧卖 ✅✅✅好怕出面d好肥既猪肉烧卖,呢个系带子,好食又无咁肥腻,钟意😋✨瑶柱花菇灌汤饺 ✅✅✅超惊喜既灌汤饺,有半只手掌咁大,仲有超大粒瑶柱,个汤好清甜唔系味精汤,好正,必叫!!😚✨豆沙小猪唛好得意既🐽蒸包,不过我嫌豆沙饀甜左d。✨甘荀凤眼饺 ✅✅饺子皮用左甘荀整都几清新,入面粒虾都爽口好食!✨ 沙爹金钱肚 ✅✅好足沙爹酱,好难唔好食😝✨萝卜丝酥饼 ✅✅邪恶之选,外酥内软,入面好多萝卜丝,好正🤤✨芋丝春卷呢个我就唔推介,炸得太劲,入面既芋丝都系炸,成件全部都系油,有d失望。整体既点心都好有水准,精美又好食!望住咁靓既风景饮茶仲有半价,每人都系百零蚊,真心好抵🥰🥰希望系佢优惠完结前我仲可以食多几次😋😋😋📍
👧🏻Wodafoodie in Tsim Sha Tsui

✨晶莹鲜虾饺 ✅✅✅
超大粒虾!皮够薄,好好食🥰

✨翡翠带子烧卖 ✅✅✅

✨瑶柱花菇灌汤饺 ✅✅✅

✨豆沙小猪唛
好得意既🐽蒸包,不过我嫌豆沙饀甜左d。

✨甘荀凤眼饺 ✅✅
饺子皮用左甘荀整都几清新,入面粒虾都爽口好食!

✨ 沙爹金钱肚 ✅✅
好足沙爹酱,好难唔好食😝

✨萝卜丝酥饼 ✅✅
邪恶之选,外酥内软,入面好多萝卜丝,好正🤤

✨芋丝春卷

📍 星荟 (尖沙咀)
尖沙咀天文台道8号21楼
午餐