2021-10-12 105 浏览
神乐 sushi kagura 📍尖沙咀金马伦道58-60号国钯大厦地下B铺 Hong Kong📢午市自选寿司定食呢个套餐可以自己选择想食几多件寿司,咁当然价钱就会有所唔同,但系都会同时附上沙律及面豉汤六件寿司 $128八件寿司 $15810件寿司 $188另外仲可以用优惠价追加寿司,详情大家可以睇吓佢地嘅餐牌❤️🤍今次小编就选择以下寿司,件件都系我最钟意食👉🏻北寄贝北寄贝味道鲜甜,爽口弹牙👍🏻👉🏻甜虾好贴心,两只甜虾都好细心咁帮你mock埋个虾尾! 而且两只甜虾都大大只,好肥美❤️爱吃👉🏻赤虾同样地都系见吾到虾尾,但赤虾同甜虾俾我拣嘅话,我更会推荐大家食甜虾,因为甜虾既肥美程度系高于赤虾!👉🏻蟹棒见到图都可以见到一条长长的蟹棒系会超出饭既一定范围!真系非常扺食,而且仲好好味👉🏻火焰三文鱼🍣大大条三文鱼,火焰既程度又岩岩好,完全可以带出三文鱼既鲜味!👉🏻明太子帆立贝沙律军舰明太子系小编既至爱,呢一个明太子帆立贝军舰,真系好好味!佢嘅明太子好多,完完全全盖住下面嘅帆立贝。入口个下满满既明太子就会系口中徘徊!小编食完即刻再order 多一件❤️👉🏻松叶蟹肉军舰好重既蟹肉味道!一放入口就知道系好新
神乐 sushi kagura

📢午市自选寿司定食

六件寿司 $128
八件寿司 $158
10件寿司 $188

另外仲可以用优惠价追加寿司,详情大家可以睇吓佢地嘅餐牌❤️

🤍今次小编就选择以下寿司,件件都系我最钟意食

👉🏻北寄贝
北寄贝味道鲜甜,爽口弹牙👍🏻

👉🏻甜虾

👉🏻赤虾

👉🏻蟹棒

👉🏻火焰三文鱼🍣

👉🏻明太子帆立贝沙律军舰

👉🏻松叶蟹肉军舰
好重既蟹肉味道!一放入口就知道系好新鲜。而且蟹肉既份量都多!小编第一啖放入口就食到蟹肉,食到最后一啖都仲食到蟹肉

👉🏻蟹肉蟹膏军舰
松叶蟹肉军舰升级版,多左啲蟹膏系寿司上面!

🤍以上既寿司🍣,每一款都好新鲜!啲饭既软硬度刚刚好,醋饭亦粒粒分明!

🤍师傅为了提高所有寿司既新鲜程度,师傅吾会一次过上哂你点既寿司,反正会等客人食完一件先再上下一件寿司,咁样客人除了可以品尝到每一件寿司既鲜味之外,仲可以俾客人慢慢食,放下脚步,享受一下生活!

🤍由于每一件寿司寿司之间都会有一个小休,食完之后嘴上也会有一些余韵在嘴边,心情十分不错

🤍每个寿司师傅大约负责一至两台,咁餐厅系分左bar台同4座位,店员会不时都会加茶

🤍食哂d寿司,最后会附送埋面豉汤
汤内既海带,和汤既味道也十分浓郁