2022-06-18
呢间中餐馆位于铜锣湾同跑马地交界,饱览跑马地马场景色,景色优美宜人!餐厅装修雅致,环境宽敞舒适☺️- 酒香鸭舌 💰$98酒味香浓,口感Q弹 几有咬口😋作为开胃菜一流!👍🏻- 怀旧传统凤尾虾多士🍤 💰$68/pc 👍🏻虾多士炸得酥脆,香口!虾肉新鲜,口感弹牙☺️配埋面头既芝士,非常惹味😋- 冰镇咕噜肉🧊 💰$188 😍💯绝对系必食嘅招牌菜之一!👍🏻一上枱就烟雾离漫,第一件事攞部相机出嚟打个卡先📸🤣冰镇除咗供打卡之外,仲有锁住肉汁既作用!唔怪得知咬落去外皮硬脆,内里猪肉嫩滑 多汁☺️同普通嘅咕噜肉比系更高层次嘅享受💯连男朋友呢个咕噜肉控都赞不绝口!- 生炒安格斯牛崧饭🍚 💰$168😋炒饭粒粒分明,而且湿润唔会好干 👍🏻安格斯牛肉质软嫩,非常足料!- 招牌滴漏白芝麻布甸 💰$68 ☺️💯其实食完啲主菜都已经好饱,不过又为食好想试吓白芝麻布甸😆佢其貌不扬,但食落有惊喜!白芝麻味非常香浓,而且充满奶香,布甸口感细软棉滑☺️💯茶价☕️ 💰$38/位服务员非常细心,会经常帮我哋换碟同埋斟茶,服务一流!👍🏻欣赏住跑马地嘅夜景,品尝高品质嘅中菜,与友人畅快地谈心,极致嘅享受!
餐厅装修雅致,环境宽敞舒适☺️
- 酒香鸭舌 💰$98
酒味香浓,口感Q弹 几有咬口😋作为开胃菜一流!👍🏻
- 怀旧传统凤尾虾多士🍤 💰$68/pc 👍🏻
虾多士炸得酥脆,香口!
虾肉新鲜,口感弹牙☺️
配埋面头既芝士,非常惹味😋
- 冰镇咕噜肉🧊 💰$188 😍💯
绝对系必食嘅招牌菜之一!👍🏻
一上枱就烟雾离漫,第一件事攞部相机出嚟打个卡先📸🤣
冰镇除咗供打卡之外,仲有锁住肉汁既作用!
连男朋友呢个咕噜肉控都赞不绝口!
- 生炒安格斯牛崧饭🍚 💰$168😋
- 招牌滴漏白芝麻布甸 💰$68 ☺️💯
其实食完啲主菜都已经好饱,不过又为食好想试吓白芝麻布甸😆
佢其貌不扬,但食落有惊喜!
白芝麻味非常香浓,而且充满奶香,布甸口感细软棉滑☺️💯
茶价☕️ 💰$38/位
服务员非常细心,会经常帮我哋换碟同埋斟茶,服务一流!👍🏻