2023-03-02
呢间啲串烧全部都好好味🤤尤其系白鳝‼️同牛舌‼️十分推介!鲜鲍鱼 $时价 🐚鲍鱼系用鲜鲍鱼嚟烧,口感Q弹,我而且调味到位,食到鲍鱼嘅鲜味,🌶️最后先食到七味粉嘅辣。大推👍🏻月见免治鸡肉棒 $48🐓鸡肉打到好滑,入边仲加咗少少鸡软骨打到碎晒,食落口感好脆🤤。加埋蛋黄🍳,浓郁嘅蛋黄同酱油味同鸡肉好夹。🤩👍🏻牛舌芯$68🐄牛舌好林好滑👅,净系用咗盐同埋胡椒调味🧂,但系都食到牛嘅香味,而且厚切,大大槐。好满足。🤤超级推介‼️鲜白鳝$98 🐟白鳝个皮烧得好香脆👍🏻,食嘅时候好似食紧薯片咁有脆嘅声音🗣️。鱼肉好肥,肉质好滑,入口即溶,好香鱼油味。🐠一定要试‼️日本牛油扇贝 $时价🐚上碟用扇贝个壳装住,仲配埋日本寿喜菇,同鲜冬菇。扇贝切咗薄片,上面撒左芝麻同埋少少辣椒增添风味。🤩扇贝食落有鲜味而带有咬口,同菇嘅爽脆完全相反,食落好有层次。最后用咗鲜冬菇荐底,炒过嘅菇真系好香牛油味。🤤日本红豆绿茶蕨饼 $48🫘蕨饼口感好软,挺身,Q弹。外边果上绿茶粉🍵上面再加左日本红豆蓉同埋金箔,卖相好吸引。🤩红豆蓉嘅甜味可以中和左绿茶粉嘅苦涩味。而且冻冻地,好refreshing。👍🏻奶黄鲷鱼烧 $36🐟鲷鱼烧即叫即整,嚟到嘅
鲜鲍鱼 $时价 🐚
月见免治鸡肉棒 $48🐓
牛舌芯$68🐄
鲜白鳝$98 🐟
日本牛油扇贝 $时价🐚
日本红豆绿茶蕨饼 $48🫘
奶黄鲷鱼烧 $36🐟
鲷鱼烧即叫即整,嚟到嘅时候外面仲系好脆。🤤佢个粉浆唔系好似pancake咁松软𠮶只而系,有啲有𠮶的Q弹。👍🏻中间嘅奶黄酱好丰富,好黏口,有香浓奶味又唔会过甜。🤩