2024-12-09 0 浏览
夜麻麻想食串烧,荃湾见到有间可以开到夜晚12点,夜咗收工都仲可以食😋😋😋圣子(2只)蒜蓉蒸蛏子蒸蛏子味道鲜甜, 有香浓蒜蓉味,大大嚿的蛏子肉爽口十分肥美,超级惹味,必嗌!牛油焗杂菌好香牛油味配合菇菌嘅原汁,几好食!芝士流心蛋大啡菇肥大肉厚嘅大啡菇,芝士流晒出黎,入面仲有流心鸡蛋,超级邪恶,但系真系好好食,咸香惹味超级Juice!月见免冶鸡肉软骨棒焦脆的鸡软骨串,啖啖肉,再加少少嘅软骨口感,点埋蛋汁食非常香浓顺滑!雪梨牛肉卷好特别,雪梨嘅爽口,再加上牛肉卷包住,唔会觉得好油腻!豚肉鸡蛋卷豚肉包住流心鸡蛋,一啖可以半粒,蛋汁加埋豚肉一齐食,口感非常丰富!烧扇贝我一只嗌咗芝士,一只嗌咗蒜蓉个人比较喜爱芝士多啲,芝士热溶咗配合爽滑弹牙嘅扇贝一齐食,烧得啱啱好,劲香劲惹味!柠檬柚子(冻)

圣子(2只)

牛油焗杂菌
好香牛油味配合菇菌嘅原汁,几好食!

芝士流心蛋大啡菇

月见免冶鸡肉软骨棒

雪梨牛肉卷
好特别,雪梨嘅爽口,再加上牛肉卷包住,唔会觉得好油腻!

豚肉鸡蛋卷

烧扇贝
我一只嗌咗芝士,一只嗌咗蒜蓉

柠檬柚子(冻)