2024-06-10
趁着我肚入面嘅BB👶🏻仲未想咁快出世,我又唔想日日坐喺屋企冇嘢做,于是我就同老公假日嚟咗呢度食brunch buffet😋钟意❤️食海鲜嘅朋友要留意啦👍🏾餐厅主打任食海鲜,出面有多款龙虾🦞食物,包括:冻嘅熟龙虾、龙虾包、龙虾伊面、芝士龙虾。其他海鲜就有生蚝、长脚蟹、虾等等。呢度嘅海鲜非常新鲜,如果你主攻食海鲜,一定会值回票价!另外,呢度嘅和牛、烤猪肉质素都非常好,和牛一啲都唔韧,而烤猪肉就烧得好香脆,咸咸脆脆咁,超有口感😍其他任食食物包括:各款芝士🧀、沙律、熟食、甜品。其中意大利粉仲系即煮嘅😋我好钟意食佢嘅甜品,面包布甸、carrot cake、creme brulee等等都整得好好食,好高质!如果我唔系怕有妊娠糖尿,我一定会食好多🫢除咗任食嘅项目之外,大家仲可以加钱饮free Flow酒水🥂。如果下次我有机会同朋友嚟,喺度慢慢倾偈慢慢食都应该几好💖💲价钱:$598加1
💲价钱:$598加1