🐽日本黑毛和牛A4+套餐 $488/位唔讲都唔知原来牛大人已经5周年啦🥳见到佢地最近推出左新套餐😍可以两个钟任食A4+日本黑毛和牛🤤跟套餐仲会送海鲜拼盘 M9和牛牛丸同任食三款鲍鱼🫣海鲜拼盘一啲都唔马虎 有蛏子 鲍鱼 蚝 同带子😍样样都超大粒好鲜甜😋M9和牛牛丸都好弹牙💖另外特别推荐食三款鲍鱼小食 分别系古法醉鲍鱼 炭烧盐葱鲍鱼同柚子烧汁鲍鱼😳我自己就钟意醉鲍鱼𠮶款 鲍鱼好鲜甜弹牙好入味😋忍唔住食左两三只🤭🐽鱼白汤三文鱼豆腐锅&醒醐蕃茄酸辣锅识打边炉一定要嗌鸳鸯锅🍲拣左两个期间限定既汤底🔥呢个鱼白汤三文鱼豆腐锅好有心思 会有一碟材料比你放入锅慢慢细熬👩🏻‍🍳满满既蛋白质嘅同胶原蛋白 好健康既感觉😝食厌左麻辣汤既可以试下呢个蕃茄酸辣汤🌶️酸酸辣辣好开胃 配牛更加提升到鲜味💖🐽日本黑毛和牛A4+回本之一🫣✨真心好好食🥹放题竟然质素都咁好‼️和牛既纹理好靓 分布得好均匀🥺入口即溶 食多几块都唔会话太漏太油 几推荐大家点个牛肉汁食 超加分💯佢一碟相比起一般牛既更加大份 所以食两碟已经好饱🥹多人一齐食会开心好多🥰🐽 伊比利亚黑毛猪梅肉除左日本和牛之后 另外仲有样必试既就系伊比利亚黑毛猪梅肉🐖估唔到肉
🐽日本黑毛和牛A4+套餐 $488/位

🐽鱼白汤三文鱼豆腐锅&醒醐蕃茄酸辣锅

🐽日本黑毛和牛A4+

🐽 伊比利亚黑毛猪梅肉
除左日本和牛之后 另外仲有样必试既就系伊比利亚黑毛猪梅肉🐖估唔到肉质都几嫩 一啲都唔柴😍亦都冇𠮶啲好臭既猪肉味🤣系一只冇乜点做运动既猪🤣好食😋

🐮仲有好多唔同肉类 熟食 特色饮品可以系个QR code到嗌🥳自助区仲有好多蔬菜类 面类 冷泡茶等等任你拎😍重点系‼️仲有得任食Haagen Dazs食🥹💕

✈️而家佢地仲搞紧个火锅之神大奖🎁由10月1日至10月31日消费最高既五位可以得到台北来回机票一张😳仲唔快啲去食😝