2020-09-13
这间矶野水产日本料理位于铜锣湾澳门逸园中心19楼嘅店舖!店舖环境都唔错!装修都好特别!地方都好宽阔!感觉都好舒适!👍👍👍.鳕鱼鱼鲛西京烧定食转三文鱼火山猪扒拼野菜乌冬鳕鱼蟹脚追加蟹肉忌廉饼秋刀鱼剌身.鳕鱼鱼鲛西京烧定食转三文鱼:卖相十分之吸引!🤩🤩🤩睇见都想食!真系睇得又食得!鳕鱼鲛鱼肉好滑身!味道鲜甜!鱼鲛部位都好多肉!真系唔错!👍👍👍😋😋😋.秋刀鱼剌身:鱼剌身卖相好靓!🤩🤩🤩真系好特别!剌身味道好鲜味!十分之滑身!又有口感系好正!👍👍👍.鳕鱼蟹脚:鳕鱼脚十分新鲜!当烧完之后!味道好香!食入口好鲜甜!蟹肉又唔会好腍!真系好正😋😋😋.追加蟹肉忌廉饼:外脆内软!😋😋😋味道相当之唔错!食入口好滑身!好重蟹肉味!真系唔错!.火山猪扒拼野菜乌冬:猪扒上面放满芝士味道香浓!猪扒食入口好松脆!外面十分之脆口!裹面猪扒好腍身!味道又唔错!😋😋😋乌冬软硬适中!真系好有水准!👍👍👍.
鳕鱼鱼鲛西京烧定食转三文鱼
火山猪扒拼野菜乌冬