2021-06-13 1158 浏览
经过长沙湾,见到一间新开咖啡店试业中,环境劲靓星期六想chill 下,行到好攰就入左去小店写住试业中,不过都有嘢食有嘢饮,店员非常有礼貌,热切咁介绍边款咖啡正,由于未食早餐,就叫左好多嘢食😂巴斯达克蛋糕,期间限定,绿茶甘香,唔会太苦涩,好软滑,个人钟意食绿茶味,朋友就钟意原味,芝士味香浓,正!要再回购本人钟意食cinnamon ,依间小店问左店员,全部自家制,好劲!cinnamon 28元一件,真材实料,卖相靓,淡淡肉桂味,正三文鱼蛋沙律包,78元,好大碟,连沙律菜都好新鲜,包软硬度适合,加埋蛋沙律三文鱼,好食!依度既ice mocha , ice latte 我地都认为好饮,首先唔甜!依点好重要,咖啡豆香,饮完口会有淡淡咖啡回甘味,唔会饮完觉得好甜有痰😂😂😂依间我同朋友都认为行经深水埗,都会再回头光顾,好小咖啡店嘢好食,咖啡好饮,环境劲靓,想坐自闭位又得,望街外又得,对open kitchen都得!
经过长沙湾,见到一间新开咖啡店试业中,环境劲靓

星期六想chill 下,行到好攰就入左去

要再回购

• Mocha