2023-02-21 112 浏览
啱啱出咗bonus,我就即刻book 位带屋企人去食好野。今次我哋就食餐厅好出名嘅Sea View Menu😍🦆🦆前菜Foie Gras Parfait 🦆🦆浓郁幼滑嘅鸭肝,配埋自家制嘅🌿香草芥末酱。味道鲜味,完全冇膻味!食完个口仲有好浓郁嘅鸭味🦆!十分岀色👍🏻🥒🥒前菜Courgette 🧀🧀 意大利青瓜爽脆可口,每一啖都非常多汁!加埋芝士同橄榄酱,有另一番风味🤤!特别得来又好味!正!🐮🐮Wagyu Sirloin🧄🧄 主菜当然要食和牛西冷牛扒,呢个牛扒煮到岩岩熟,就算唔点汁都有好重嘅牛肉味🐮。而且肉质好腍,唔会好多筋!食得岀系顶级嘅牛扒!🍫🍫Triple Chocolate Cake 🍰🍰呢个蛋糕真系劲好食,🍫朱古力浓而不腻!再加左橘子酱🍊系入面,味道变得更清新。好快就比我食哂!呢餐真系超好食,连屋企人都赞不绝口!最开心就系套餐仲送左自家设计嘅杯垫比我地,真系精美实用!