一直都好钟意呢间Cafe🩷食物有啲异国嘅墨西哥风系香港黎讲好特别🌵最近搬咗新舖喺弥敦道旁边更加方便🥰座位感觉更加宽敞舒服开扬感更高😋菜色同样咁高质值得一试⭐️ Carbona-Na 🍝系经典嘅卡邦尼意粉上面加上了港式既Twist🇭🇰慢煮蛋同芝士不加上Cream食得出蛋香🍳 用咗腊肠同腐乳嚟调味咸香十足🍖⭐️ Spanish Omelet 🇪🇸好怀念之前喺西班牙成日食到嘅国民小菜🧡 蛋饼配上薯仔丝系好有Homey既味道🥔 配上车厘茄嘅点缀🍅⭐️ Tequila Jam New York Cheesecake 🍰芝士蛋糕既味道好浓郁好Creamy 🍬Tequila其实酒味唔浓带点焦糖味好易入口🍾⭐️ Tonic Espresso ☕️入口好清爽好Refreshing🏝️酸度适中感觉好适合夏天饮🌞
Carbona-Na

⭐️ Carbona-Na 🍝