2018-12-27 139 浏览
店算多人, 呢间系cwb黎讲算系比较出名.座位坐得比较舒服.厨师发板已经唔系d咩好陌生既词黎嫁啦,入面有白子吞拿鱼叶血引赤贝深海池鱼牡丹虾赤穗蚝𫚕鱼拖罗真鲷白子未必系个个识既野, 所以我介绍下 佢系指鱼的精巢一般食前最好唔好知住好d, 食完之后你会觉得味道口感都好好食,但讲左先就未必个个接受到.拖罗黎讲呢到算系比较新鲜, 有小小肉汁味, 口感半肥有小小似和牛感深海池鱼既鱼味比较重, 带有好小好小既金属味, 处理上都系见到比较新鲜, 鱼味浓度最重味我觉得系佢鸭胸肉, 见到带小小红, 就大约估到系慢煮系列, 慢煮通常比较低温,食物系熟嫁啦, 但可能会带有小小红, 呢到大家唔洗太担心, 同埋呢间餐厅处理上应该系信得过, 呢个作为前菜, 其实系比较好食既野份量2人食算比较多, 我觉得味道相当唔错本身鸭肉都有味, 但配埋黑松露味道更浓,但又唔会互相挡到对方既味道~ 口感爽口, 唔太热的食物, 最好快d食左佢.五花腩, 唔算太油, 去油ok , 味道口感算系传统正纯, 都系一层肉一层脂肪比例岩岩好,唔洗调味, 味道正常, 要重味既人可以加d 串烧粉.甜品系雪葩 比雪糕健康d
店算多人, 呢间系cwb黎讲算系比较出名.
座位坐得比较舒服.

厨师发板已经唔系d咩好陌生既词黎嫁啦,
入面有
赤穗蚝
𫚕鱼
拖罗
真鲷
白子未必系个个识既野, 所以我介绍下 佢系指鱼的精巢
但讲左先就未必个个接受到.

鱼味浓度最重味我觉得系佢
食物系熟嫁啦, 但可能会带有小小红, 呢到大家唔洗太担心,
唔洗调味, 味道正常, 要重味既人可以加d 串烧粉.
甜品系雪葩 比雪糕健康d
2018-12-27