2021-11-04 70 浏览
今次黎到新开冇几耐嘅神乐,一入餐厅感觉干净舒服,店员好客,印象不错🥰神乐有午市套餐,客人可以自己选择六件/八件/十件寿司,足足有24款选择,当中有平食好少见嘅食材同款式😍午市自选寿司定食(付沙律及面豉汤)午市寿司套餐会付送沙律同面豉汤,沙律菜够晒新鲜干净,用左芝麻酱拌匀,够晒开胃🌸〰️八贯($158)〰️➿真鲷➿油甘鱼➿赤身(吞拿鱼背)➿帆立贝一开始会先上4件寿司,每嚿寿司里面已经放左wasabi ,鱼上面亦搽左酱油,已经够晒味,同埋仲食到鱼嘅鲜味😆 真鲷同吞拿鱼背都系第一次食,一直以来都对吞拿鱼冇乜好感,因为平时啲餐厅都唔太新鲜,好似食紧纸咁,但呢个吞拿鱼背鱼肉质鲜嫩,正😋 真鲷肉质爽滑,都唔错😆➿火炙三文鱼➿明太子帆立贝沙律军舰➿松叶蟹肉军舰➿蟹肉蟹膏军舰军舰寿司款式算多,而且配搭得好好🤩特别喜欢蟹肉蟹膏军舰,蟹膏鲜甜,唔会苦,蟹肉丝丝分明,一啖食落去味道丰富,满足🥰火炙三文鱼亦系我印象最深刻嘅寿司😎三文鱼肥厚,经火炙后好香,食落去三文鱼嘅鱼油标晒出黎,口充满一阵鱼油香,有惊喜🤣

午市自选寿司定食(付沙律及面豉汤)

〰️八贯($158)〰️
➿真鲷
➿油甘鱼
➿赤身(吞拿鱼背)
➿帆立贝

➿火炙三文鱼