2022-08-13
//上环高质抵食特色中东菜🤩❤️必试‼️𝙷𝙾𝙽𝙴𝚈 𝙱𝙰𝙺𝙴𝙳 𝙵𝙴𝚃𝙰🫶🏻💯〰️〰️〰️〰️〰️👅#yumyumfood上环✨ 第一次食中东菜 冇谂过都几有惊喜🤭叫咗中东菜必食嘅鹰嘴豆泥 淡淡嘅烟熏香味 口感好绵滑 味道啱啱好 冇我想像中咁重口味👍🏻另外仲叫多咗个红菜头乳酪酱 呢款食食落酸酸地 都几开胃😎以我第一次食黎讲 两款都易接受 配埋松软既flatbread食一流🤤✨Honey Baked Feta绝对系成餐饭既亮点💗芝士控必试‼️奶香味系超浓郁 同面头灸烧过嘅蜜糖好夹好香🤭超级开胃 真系一啖接一啖🫶🏻就咁食或者配flatbread 都一样咁正🤤💯记得要趁热食~已经好想去食多次(;´༎ຶٹ༎ຶ`)♡︎♡︎✨另外叫左份烧鸡都唔错 肉质够嫩滑juicy 酱汁酸酸地几开胃👍🏻✨甜品都好出色💕Baked Honey Cake上枱𠮶阵会淋上杏仁奶 蛋糕食落暖暖地 口感好湿润松软😋配埋面头嘅开心果碎 令整体更有咬口😍虽然系蜜糖蛋糕 但食完都唔觉得太甜腻👍🏻Hillefeuille系三层酥皮夹住云呢拿味雪糕 另外仲会淋上焦糖酱 食完真系好满足(●’◡’●)ノ♡︎♡︎✨总括嚟讲好有惊喜 性价比好高😍不论食物质素 环境 服
必试‼️𝙷𝙾𝙽𝙴𝚈 𝙱𝙰𝙺𝙴𝙳 𝙵𝙴𝚃𝙰🫶🏻💯
〰️〰️〰️〰️〰️
👅#yumyumfood上环
✨总括嚟讲好有惊喜 性价比好高😍不论食物质素 环境 服务 都好好🫶🏻唯一挑剔就系行去餐厅条路比较崎岖🤣但都绝对值黎试吓❤️
🍴Beetroot Labneh $𝟼𝟻
🍴Smoky Hummus $𝟼𝟶
🍴Homemade Flatbread $𝟼𝟶
🍴Honey Baked Feta $𝟷𝟺𝟻
🍴Charred Chermoula Chicken $𝟷𝟼𝟻
🍴Baked Honey Cake $𝟷𝟶𝟶
🍴Hillefeuille $𝟷𝟶𝟻