2023-07-05 143 浏览
【米気】之前听朋友讲话觉得好食,咁啱又唔使排队,所以就黎试吓呢间日本定食,结果系出乎意料几好食!⭐️酱油蛋鱼籽饭 $22想讲呢个饭好好食!佢系用日本越光米,捞埋酱油蛋同埋鱼籽👍🏻 钟意食酱油蟹饭嘅朋友仔应该都会好钟意😂⭐️月见博多地鸡团 $48外面煎到有少少金黄色,加埋啲偏甜嘅酱好juicy,送饭一流!⭐️牛肉寿喜烧 $48啲牛肉索左啲寿喜烧汁嘅甜味,又系劲啱送饭⭐️葱烧厚切牛舌 $36牛舌有大量葱蒜,重口味嘅朋友仔应该会觉得好正😆 几好食不过有少少油🤏🏻⭐️明太子鸡翼 $38⭐️松叶蟹薯仔沙律 $26⭐️帆立贝裙边海藻沙律 $26小编觉得薯仔沙律一般,反而裙边海藻沙律唔错,几爽口⭐️蜜柑白王 $30本身想试佢个米气雪糕,点知𠮶晚冇晒,所以就叫左呢款试下,正正常常,想试雪糕多啲。仲有啲冇写嘅,就即系真系冇乜印象😂小编两个人食埋单4百几,性价比唔算特别高,但系嘢食质素唔错,尤其系个饭!同埋佢都几多选择,可以自由配搭,觉得唔使排队嘅话可以一试!😆
【米気】

⭐️酱油蛋鱼籽饭 $22

⭐️月见博多地鸡团 $48

⭐️牛肉寿喜烧 $48
啲牛肉索左啲寿喜烧汁嘅甜味,又系劲啱送饭

⭐️葱烧厚切牛舌 $36

⭐️明太子鸡翼 $38

⭐️松叶蟹薯仔沙律 $26
⭐️帆立贝裙边海藻沙律 $26
小编觉得薯仔沙律一般,反而裙边海藻沙律唔错,几爽口

⭐️蜜柑白王 $30

仲有啲冇写嘅,就即系真系冇乜印象😂

酱油蛋饭
酱油蛋饭