2025-01-09
难得出街,今日带小星星去食🍣 瀛丰日本料理放题‼️好近地铁站,所以都好方便❤️就喺铜锣湾京都广场3楼 🍣其实瀛丰日本料理已经系老牌子,但系装修都系好时尚简洁,环境舒适✨而且都好阔大😝我推BB车去都有位可以放🙏🏻呢度嘅放题,真系劲多选择,超丰富,如果咩都想食少少嘅人,绝对值得一试🤣因为每样嘢都可以一件一件咁上!食多几款都冇问题!鱼生、刺身,寿司、手卷、泰式料理、天妇罗、鳗鱼、午餐定食、小食甜品、雪糕等等…你谂到嘅可能都有🤣真系超多选择✨今次我食得最多嘅系寿司🍣因为好钟意食!海胆、生虾、元贝、芝士鳗鱼呢啲必食🤩如果钟意食刺身都好多选择🥳三文鱼腩刺身 🐟八爪鱼刺身 🦑三文鱼刺身 🐟油甘鱼刺身 🐟超大只珍宝赤虾刺身 🍤希灵鱼刺身 🐟象拔蚌刺身 🦪马刀贝刺身 🦪荣螺刺身 🐚赤贝刺身 🐚烟熏吞拿鱼刺身 🐟因为我自己仲为紧母乳,所以费事食太多生冷嘢🥲但系见到真系好正啰✨出面仲有自助区小食,芝麻八爪鱼🐙螺肉等等…如果唔想食咁饱,又冇乜时间!可以试下佢哋嘅午市套餐,因为呢边都有好多人要返工食lunch!有丼饭定食选择!我今次就叫咗个鳗鱼饭!真系超大条🤩✨其实呢度嘅食物真系好高质素,如果本身好钟意食日本料理或
如果钟意食刺身都好多选择🥳
三文鱼腩刺身 🐟八爪鱼刺身 🦑
三文鱼刺身 🐟油甘鱼刺身 🐟
超大只珍宝赤虾刺身 🍤
希灵鱼刺身 🐟象拔蚌刺身 🦪
马刀贝刺身 🦪荣螺刺身 🐚
赤贝刺身 🐚烟熏吞拿鱼刺身 🐟
出面仲有自助区小食,芝麻八爪鱼🐙螺肉等等…
其实呢度嘅食物真系好高质素,如果本身好钟意食日本料理或者放题嘅话绝对值得一试