2024-10-24
店内嘅装潢好靓,好适合同家人一齐食晚餐。我哋点咗几道菜,食材非常新鲜,味道亦都好啱我哋嘅胃口。和牛盛盘:一次过体验五款唔同嘅和牛部位,真系太爽啦!每一款牛肉嘅色泽都系粉红色嘅,脂肪分布均匀,烧完之后仲可以食到油脂嘅香气,滑滑软软,一个字,绝!清酒烧蚝:呢个系我见过最大嘅生蚝!蚝肉非常弹牙,咬落去好有嚼劲,仲可以食到鲜甜嘅肉汁,配埋清酒嘅香气,简直系人间美味!沙律:沙律嘅份量好大,食到特别满足!蔬菜非常新鲜,咬落去好清爽,加埋酱料嘅调味,味道更加丰富!和牛海胆寿司:和牛非常肥美,加埋甘甜嘅海胆,使寿司嘅口味层次非常丰富,加上份量好足,真系爽到爆!和牛温泉蛋丼:和牛配热辣辣嘅温泉蛋真系绝配!蛋香包裹住鲜嫩嘅牛肉,味道特别香浓,加埋其他配料嘅独特味道,整体嘅口感同味道非常正!