餐厅: Amplifier Restaurant (積福街)
资讯:

Amplifier Restaurant👻咁啱去开大围个边大围原来都有咁多好野食想食西餐就入咗去依间Amplifier环境几有高级西餐既feel下次要再推介比朋友黎食😆.🔅Daily Oyster 4pcs HKD 148佢地当日新鲜生蚝系法国蚝我地嗌咗4只去做头盘法国蚝只只都够哂肥美保持住啲海水既鲜味食两只已经够哂满足🥰🔅慢煮36日法国春鸡伴鹅肝 HKD 238慢煮既春鸡够哂嫩滑好细心咁起埋骨剩系个鸡髀位有一支骨佢配个汁浓得黎又唔会太抢味鹅肝好creamy好邪恶不过实在太正🔅龙虾汁海鲜意大利面 HKD 188好耐无食过咁好食既龙虾汁似系足料既龙虾汤质素一食个意粉有比佢惊喜到意粉够硬身又挂哂啲汁好值得试既龙虾汁意粉😛.整体黎讲:情调西餐 服务一流😚.🎈 Amplifier Restaurant (积福街) (大围)大围积福街72号地下D号舖
Amplifier Restaurant👻
咁啱去开大围个边