2022-06-09
一到星期日晚…又到我放假既时候✌🏻特登预订左牛大人食好啲🤓第一次食就食左最贵个餐<极上和牛吃到饱套餐>𝟕:𝟑𝟎前离座都系$𝟐𝟕𝟖,都几抵食呢💕我地汤底简左,一开始有试下个汤底,汤底好多料同都几清甜🥳呢到系分左 𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落单够哂方便😝另外出面都有自助区可以自己拎蔬菜、丸类同饮品🤍欣赏佢地有自家制既茶饮品,解腻一流!除咗出面嘅饮品,仲可以喺𝐐𝐑 𝐜𝐨𝐝𝐞到落单,冬瓜茶好饮💕推荐之选🤍➣澳洲和牛𝐌𝟓牛肩卷➣安格斯特选牛板腱➣香芋贡丸➣台式饺子一开始会送每人𝟐粒澳洲𝐌𝟗和牛牛丸😝入口爆汁,爽口弹牙🤓超好食!𝐌𝟓牛肩卷同牛板腱都系极上和牛𝐒𝐞𝐭先有架😚油脂分布平均,肉味香浓🥩香芋贡丸系我另一样狂嗌既野😆平时出边买劲贵🥺有得狂食好幸福🤪台式饺子都好特别呀😎➣台式小食除咗疯狂食牛,仲有得食台式小食😈我就点左士林盐酥鸡、真猪小香肠同梅甘酥脆薯☺️ 盐酥鸡皮唔会好厚,够哂香脆🥳超推荐梅甘酥脆薯😍点左二碟黎食🥰➣甜品每人可以拣仙草冻或者𝐌𝐨𝐯𝐞𝐧𝐩𝐢𝐧𝐤雪糕🍦仙草冻有红豆、花生、珍珠等配料,加埋淡奶黎食好正🥰🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟴/𝟭𝟬💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟯𝟬𝟬
推荐之选🤍
➣澳洲和牛𝐌𝟓牛肩卷