2023-01-12
食物质素高水准! 各有套餐及散叫提供,全素食提供。 所有套餐都可以跟餐饮,务求令到客人满足 有真快乐,本人一直都有Green Monday嘅习惯 逢初一十五都会茹素,今次又一好介绍。今日再带朋友到素色餐馆。好好体会吓全无肉嘅精彩👍🏻💯‼️ 前菜可选择中或西式。 滋补炖汤配木耳萝卜豆腐 由于系素食餐馆当然无落肉,汤水清甜美味,饮多啲都唔会怕燥热。 西式浓汤配法包 非常之香浓的绵滑南瓜汤,个人十分推荐💯‼️真系无敌香浓,口口暖洋洋,我真系可以饮多碗!比起许多西餐厅更为出色! ✏️泰式炒金边粉 足料质素又高,杂菇素肉芽菜炒得十分惹味,我真系觉得比起普通有肉嘅金边粉更加好食。如果大家茹素开就知,可以选择不要辣,不要蒜,不要蛋。喺冇呢啲极级提升味蕾感受嘅配味之下都有如此出色一定要试! 如果真系想加少少辣,可以问有Tabasco 或豆瓣酱。 我自己就加咗豆瓣酱,真系好好食🤤 ✏️纯素蒲烧鳗鱼饭 我真系好想知道个鳗鱼系点样整出嚟,可以做到咁好味冇错,的确系冇鱼肉嘅𠮶种胶弹,食斋根本唔会追求。 用茄子取缔真鳗鱼就食得多,而呢家系用淮山及大豆纤维制成的,仿制肥美的质感,伪装成鳗鱼,我更觉健康啲同高级啲铺在
各有套餐及散叫提供,全素食提供。
今日再带朋友到素色餐馆。好好体会吓全无肉嘅精彩👍🏻💯‼️
前菜可选择中或西式。
比起许多西餐厅更为出色!
如果大家茹素开就知,可以选择不要辣,不要蒜,不要蛋。
我自己就加咗豆瓣酱,真系好好食🤤
铺在米饭上外型逼真。又一爱上❤️