2024-01-29 55 浏览
约朋友食饭,最好梗系去兰桂坊附近呢间『Moodie wine and dine 』地址: 中环和安里7号地舖。Moodie wine &dine🤗 食物新鲜、厨师制作用心、味道一流、环境舒适卫生又整洁、服务态度超正又有笑容,宝蓝色砖墙、旋转楼梯😎食前大家先来支Beer Beer佢*Extra Large Corona*今次叫咗个*明太子意大利粉*明太子是鳕鱼子,它香醇,跟很多食物都很配搭,不过个人最喜欢都系跟意粉配搭,所以今次就叫咗个明太子意大利粉,不负众望超级好食,上边仲放咗好多好多好多嘅紫菜,食起上嚟超级配搭更加有层次感,妙😋*西班牙海鲜饭*热气腾腾黄澄澄的饭粒,点缀着大大粒虾仁鱿鱼圈仲有我最钟意食嘅芝士,上面仲洒咗好多香草,香气扑鼻令人垂涎🤤*烤八爪鱼配香辣汁*口感弹牙烟韧、肥美爽甜、肉质柔软,加埋个绝配嘅香辣汁,顶呱呱👍*慢煮伊比利亚黑毛猪配秘制杏脯酱*入口好食到你唔信,香滑多汁,配埋个杏脯酱,好食到飞起😍,超超超超级好食😋😋😋*西班牙油条配朱古力酱*热辣辣香喷喷布满粒粒砂糖,配埋个朱古力酱👆,食饱饭食埋个甜品🥰,完美的一餐😋

地址: 中环和安里7号地舖。

Moodie wine &dine
🤗
食物新鲜、
厨师制作用心、
味道一流、
环境舒适卫生又整洁、
服务态度超正又有笑容,
宝蓝色砖墙、旋转楼梯😎

食前大家先来支Beer Beer佢
*Extra Large Corona*