2024-02-26
🐓韩滋乐四拼炸鸡(无骨)🐓店家嘅炸鸡完全冇雪味,外脆内嫩肉汁十足,一啲都唔干,炸份量拿捏得刚刚好,食到炸鸡嘅香脆之余,又唔会成口粉,而店家仲自设左多款口味选择,新鲜感十足🥰🧄香蒜酱油炸鸡🧄少少甜嘅酱油汁,上面再铺满晒韩国炸蒜片,强烈建议连蒜片一齐食👍🏻👍🏻🧀芝士雪花炸鸡🧀呢款芝士炸鸡绝对将韩国人钟意芝士嘅程度表露无遗,店家芝士粉落得够重手,所以好香同时又唔会觉得干,芝士味浓郁之余又唔会觉得漏,芝士控绝对要试。🤤🌶️火辣炸鸡🌶️甜甜辣辣嘅韩式辣酱系我嘅最爱,一口火辣炸鸡,一啖啤酒,真系一大享受。🍺🍻🍻🍺🧅香葱炸鸡🧅店家有预先将紫葱同埋香葱去爆一爆先至加上炸鸡上面,令炸鸡香味更突出。🍢韩式鱼糕锅🍢锅入面除咗有鲜味弹牙既韩国鱼糕之外,仲有韩式年糕、韩式粉丝等等,用料丰富,锅嘅汤底,好鲜味,一饮停唔倒口,当你挂住韩国美食嘅时候,嚟呢度点过鱼糕锅,绝对系唔错嘅选择。🍝韩式炸酱面🍝韩国炸酱面嘅特点系个黑酱,味道小小甜,非常浓稠、色泽鲜亮,入口系甜而不腻,配上猪肉碎既香滑以及嚼度十足的超弹性圆面,一试爱上。🐮烤牛肉煎饼🐮牛肉饼入面除咗有牛肉之外,仲混合咗啲蔬菜萝卜丝等等,口感丰富、肉汁丰盈,一份有三大块
🧄香蒜酱油炸鸡🧄
🧀芝士雪花炸鸡🧀
🌶️火辣炸鸡🌶️
🧅香葱炸鸡🧅
🍢韩式鱼糕锅🍢
🍝韩式炸酱面🍝
🐮烤牛肉煎饼🐮
牛肉饼入面除咗有牛肉之外,仲混合咗啲蔬菜萝卜丝等等,口感丰富、肉汁丰盈,一份有三大块,每一啖都肉汁十足,外脆内嫩,绝对值得一试。
🍹红葡萄柚梳打🍹
酸酸甜甜嘅红葡萄柚,再加上凉透心嘅梳打,饮一啖之后,又可以继续食过🤤
🧑🏻🍳🧑🏻🍳🧑🏻🍳值得重点一赞嘅系店内嘅服务,每一位入店嘅客人,店员同埋韩国老板都会注意到,好attentive,晚市虽然都几爆场,但系佢哋都留意到每一台客人嘅需要,见到我好钟意饮个鱼糕汤,主动问我需唔需要加多少少汤俾我🥰呢一个举动真系十分之窝心。🧑🏻🍳🧑🏻🍳🧑🏻🍳
🐓韩滋乐四拼炸鸡(无骨)🐓
🧄香蒜酱油炸鸡🧄