2024-12-04 184 浏览
生日月多谢朋友仔带我去食好西~跳起 Yeah!呢间有几间个室,privacy 十足~刺身盛 - 呢度嘅刺身可以厨师发板又可以散叫你喜欢嘅款式~ Toro is a must~ 加埋秋冬必食白子同埋𩽾𩾌鱼肝 yum yum!仲要估唔到佢哋连个摆盘都咁有 heart,个八爪鱼卷到成粒花咁~慢煮牛舌沙律 - 滑嫩嫩嘅牛舌陪沙律菜够清新海鲜天扶良 (Tempura) - 呢款就咁睇个单价 $298 好似有啲过份,但真系有惊喜🍤薄身入口即化的面糊,海鲜有沙锥鱼、广岛蚝不在话下,炸虾唔系用一般死辜辜熟虾,系刺身级别㗎食落鲜甜又弹牙!仲有劲正嘅带子包海胆(个紫苏叶系画龙点睛)~串烧 - 鸡胸软骨,鸡颈肉,鸡脚筋,秋葵,明太子翠玉瓜,蒜芯~啲串烧都烧得好干身香口,最特别嘅鸡脚筋以前未食过,口感 Q 弹好有咬口~鲜蟹肉蟹膏炒饭 - 份量十足,食嘅时候混埋啲蟹肉蟹膏一齐食真系啖啖都咁鲜美ps 最近仲可以 order 香箱蟹,呢款都系秋冬必食呀~
慢煮牛舌沙律 - 滑嫩嫩嘅牛舌陪沙律菜够清新
ps 最近仲可以 order 香箱蟹,呢款都系秋冬必食呀~
2024-11-25
庆祝纪念