2024-08-05 409 浏览
黄竹坑新商场开左间烧肉店😆山洞食堂🥰顾名思义系装修走型格嘅风格🥰如果想2人静静食又有舒服嘅间隔😆当然都有大枱,一家人聚会都可以👍🏻餐厅主打高质韩牛😋同地道嘅韩食😚连前菜都做得好好食👍🏻加30蚊就可以无限refill😋🌸最上等牛肋骨,牛肋骨份量好多😍劲大条😍酱汁腌得好香🤩店员帮我哋剪开然后再烧🥳多肉汁🤤🌸和牛肋眼上盖😍雪花好靓,分配均匀🥰食落好香牛味👍🏻🌸庆州黑毛猪五花肉配生菜,黑毛猪食落唔会太腻🤤比一般五花肉香滑👍🏻包埋生菜一齐食劲正🥰🌸1++韩牛生牛肉石锅饭,店员会先将牛肉与蛋拌匀,牛肉同配菜份量好多,餐厅用石锅上keep到温度,食落热辣辣😋味道同口感都带层次😆🌸海鲜豆腐汤,汤嘅味道好鲜味又唔算太辣,吸收哂海鲜嘅鲜味,同埋入面超足料,有大蚬,青口,大虾等等🤩配埋饭一齐食更加滋味🤤🌸食烧肉点可以冇汽水🤗我地叫左荔枝梳打同可乐🤭荔枝梳打味道好fresh 😚

🌸和牛肋眼上盖😍雪花好靓,分配均匀🥰食落好香牛味👍🏻