2025-01-23
今日我同朋友喺午餐时间去咗铜锣湾一间好出名嘅汉堡店 🍔,呢间餐厅喺马鞍山都有分店 🌟。装修好有玩味,系中式同美式混合风格 🎨。汉堡好食到爆,睇佢咁多人帮衬就知佢有几正 👍。—————————————————🍳 SIGNATURE SICK! BURGER|撚手牛肉汉堡(E.B.L.T) $93 单层 呢个汉堡真系好正,有 Sunny Side Up Fried Egg、烟肉🥓、新鲜番茄 🍅 同埋洋葱 🧅,再加上 Sick Burgers 特色配料,每一啖都好满足。个汉堡皮仲要系放喺焗炉焗过,所以食落好脆口,啲料又新鲜,真系无得输! 🥩 SICK! BURGER|招牌牛肉汉堡 $73 单层 用咗安格斯牛肉,加埋生菜 🥬、自家制酱汁、车打芝士 🧀、柚子同埋焦糖洋葱,味道丰富,每一啖都感受到𠮶种层次感。牛肉饼煎得啱啱好,仲好 juicy 😋。 🍟 FRENCH FRIES (F.F)|薯条 $34 薯条炸得好脆,仲热辣辣 🔥,食落口𠮶种脆脆嘅感觉真系好正。蘸埋茄汁 🍅 一齐食,更加美味! 🥤 SICK! SHAKES 奶昔 $48 我拣咗 Oval & Choco 口味 🍫,味
—————————————————
🥩 SICK! BURGER|招牌牛肉汉堡 $73 单层
🍟 FRENCH FRIES (F.F)|薯条 $34
🥤 SICK! SHAKES 奶昔 $48
我拣咗 Oval & Choco 口味 🍫,味道超级浓郁,朱古力味好重,同埋好滑。甜品控一定会钟意呢款奶昔,虽然好邪恶 👿,但饮完仲想再饮多杯。
💰 总计: $248, 2位用餐(没有服务费)