2023-07-11 99 浏览
有次经过chueca见到佢个装修好靓,就决定揾日嚟试吓佢大部份菜式都系好似Tapas会好睇啲,咁就可以试吓好多唔同嘅款式。我哋一行三人叫左几个前菜, jamon croquetas,sobrasada bikini, oyster, 同埋 chef's rus 我最推介大家试吓chef rusa, 其实系一个薯仔沙律,铺满左三文鱼子一定要试吓。之后我哋叫咗两个main course, waiter推介我哋试吓slow cooked lam shoulder 同octopus,个质地好林好新鲜。重点推介之后叫咗既lobster rice,佢系有原只波士顿龙虾配超浓既龙虾汁西班牙饭,非常推荐。