2018-10-10
同事生日我地午餐就黎左呢到庆祝啦,原本打算有set lunch, 点知原来改左做a la carte 既,咁我地就照叫啦。我同几个人一齐叫左d starter 同main share 试下唔同野😋😋首先系个蛋,佢个名有cod, 应该面d 汁混合左d 鱼肉,口感唔错,个蛋同d 汁都好夹好好食呀👍🏻👍🏻跟住另一个starter 系乳鸽沙律,我觉得一般般,可能我唔钟意食红菜头啦主菜我拣左lobster pasta, 睇落细细份,但食完都几饱,好有龙虾既鲜甜味,同个意粉好夹,但忌廉汁有少少"漏",如果再多就食唔落,份量岩岩好👍🏻👍🏻推荐另外我隔离位试左个煎马头鱼,waiter 话可以食埋d 鳞,睇落好似刺猬咁,我冇试到但同事话都ok 既,系食d 鱼鳞有d 唔惯最后侍应黎同我地讲,因为我地特登黎食set lunch 又冇左,所以厨师送左个甜品比我地,个贝壳蛋糕好好味,加埋朱古力mousse 一齐食超正😋😋