2019-07-09 2088 浏览
系港岛区揾韩国餐,真系唔知有咩推介,好在有 网上外卖平台 睇先发现到呢间正野「Seoul Bars」 话明Seoul 梗系食韩国野啦,事不宜迟,我即刻讲下有咩好!小编呢次叫左甜酸酱炸鸡,炸鸡虽然唔太热,但仍有余温暖暖的,咬落去好多酱汁,甜甜酸酸辣辣,多重味觉享受,而且鸡肉咬落去软软的,有肉汁,好好食。另外,仲叫左芝士粟米牛肉饼,佢个皮系pizza 皮黎,入面包住泡菜、牛肉、芝士、粟米,好丰富既材料,加上牛肉搽上韩式辣酱,味道香浓,咬落去仲有好多芝士出去,让嘴巴层次更高,超好食,小编推介之选!最后系芝士牛肉饭,小编觉得无咩特别,反而味道较淡,虽然有芝士同牛肉同鸡蛋,但因酱汁太少,所以味道较淡。整体来说,呢个韩国外卖,绝对唔难食,唔失望,大大满足返工既压迫感,食完亦好满足!由于系叫 网上外卖平台 外卖,唔清楚情况,所以环境同服务小编评左3,有机会想亲身拜访一下!
小编呢次叫左甜酸酱炸鸡炸鸡虽然唔太热,但仍有余温暖暖的,咬落去好多酱汁,甜甜酸酸辣辣,多重味觉享受,而且鸡肉咬落去软软的,有肉汁,好好食。
2019-07-09
  • 芝士粟米牛肉饼