2024-02-26 66 浏览
天气突然转凉,最啱就系打边炉😍 平时都系食开啲牛乜牛物,今日醒起之前见过呢间有打边炉又有日式嘢,放工就即刻去食噜🤣放题形式真系好啱我呢啲咩都想食吓嘅人,全场爆满咁济😎 餐厅入面仲可以见到好大幅好靓嘅富士山画添🥰1️⃣ 美国牛颈脊套餐🐂拣咗第二个ʟᴇᴠᴇʟ嘅呢个sᴇᴛ ,因为呢个sᴇᴛ有猪又有牛,咩野都有啲😆9款汤底任拣1,我就拣咗要鹅血麻辣锅,汤底越煲就越浓郁,令到鹅血同豆腐芽菜呢啲认真好惹味😚介绍下啲肉肉俾大家先🙌🏻 中意食猪肉嘅朋友仔一定唔可以错过鹿儿岛茶美豚肉眼同五花腩豚肉,鹿儿岛茶美豚肉眼食落比较瘦,肉质好鲜嫩好ᴊᴜɪᴄʏ;五花腩豚肉而后者就比较爽口,肥而不腻😍———牛魔王必食美国牛颈脊同埋美国牛板腱,呢两款都好重牛味🐮美国牛颈脊食落系爽口烟靭🙈而美国牛板腱比较结实有咬口😚丸类好弹牙,牛小肠都系第一次食,油脂都较重😆2️⃣ 饮品🍸饮品方面除咗平时见开嘅罐装同纸包饮品外,就连啤酒同清酒都系任饮㗎😍 而小食有成20款,配埋小食就一流🙊最钟意就系黑松露炸薯条同埋芝士年糕,实在系太邪恶太好食了🤤连寿司都有好几款,一啖食落去好满足😌3️⃣ 甜品🍮食到最尾一定要有甜品🤩 呢度有雪糕杯、雪米糍、雪条、

1️⃣ 美国牛颈脊套餐🐂

鸭血麻辣锅

鹿儿岛茶美豚肉眼

鹿儿岛茶美豚肉眼食落比较瘦,肉质好鲜嫩好ᴊᴜɪᴄʏ;
五花腩豚肉

五花腩豚肉而后者就比较爽口,肥而不腻😍
———
牛魔王必食美国牛颈脊同埋美国牛板腱,呢两款都好重牛味🐮
美国牛颈脊

美国牛颈脊食落系爽口烟靭🙈
美国牛板腱

而美国牛板腱比较结实有咬口😚
阿中香菇贡丸、墨鱼丸、牛小肠

丸类好弹牙,牛小肠都系第一次食,油脂都较重😆

2️⃣ 饮品🍸

黑松露炸薯条

最钟意就系黑松露炸薯条同埋芝士年糕,实在系太邪恶太好食了🤤
三重芝士大虾反卷

寿司都有好几款,一啖食落去好满足😌

3️⃣ 甜品🍮
香芋/茉茶味雪糕糯米糍、密瓜雪糕杯、葡萄味雪条

食到最尾一定要有甜品🤩 呢度有雪糕杯、雪米糍、雪条、布朗尼同蕨饼,啱哂对野食无抵抗力嘅我💓 布朗尼同蕨饼都系细细哋一啖一件,仲可以系柜到食几多夹几多,唔怕嘥野😎
鸭血麻辣锅
鹿儿岛茶美豚肉眼