2024-12-01 512 浏览
天气转凉,最岩就系打边炉,呢间基本上都系我地既老地方,价钱合理野食又高质,平日都好多人,最好订位今次叫咗浓郁蕃茄汤底,真心唔错,汤底够香甜,感觉好足料我地行健康路线,先食菜蔬菜都有好多种,我哋拣咗少见既豆苗同冰菜😆我地食SRF美国极黑和牛肩胛肉眼套餐($298)主要有美国极黑和牛SRF、美国安格斯牛板腱、手切封门柳,呢度既牛水准不嬲都唔错,唔会太肥或太薄,就算几左几转都无走样!牛味浓郁,真系忍唔到encore又encore海鲜有虾、沙白、帆立贝、花胶、甚至连海参都有,推介大家食虾!够大只又新鲜,食到仲够弹牙同爽滑,肉质甜美😋任食区有不同丸类,包括流沙咸蛋丸、好少见既企鹅丸,比一般嘅丸类多甜品有Häagen-Dazs雪糕,竟然任食饮品柜都有好多选择,必是自家制嘅各种茶,个人最钟意呢款茉莉花茶,好清香,打边炉可以解腻

今次叫咗浓郁蕃茄汤底,真心唔错,汤底够香甜,感觉好足料

我地行健康路线,先食菜

蔬菜都有好多种,我哋拣咗少见既豆苗同冰菜😆

我地食SRF美国极黑和牛肩胛肉眼套餐($298)

甜品有Häagen-Dazs雪糕,竟然任食