2023-10-30 95 浏览
呢间校长烧肉真系好抵食,自助餐放题食lunch 人均200有找!仲要系任食刺身、烧肉同火锅,当然唔少得有甜品啦!坐位好阔落,环境都非常好,饮品区,烧肉区,熟食区,甜品区,花茶区,刺身区,冷盘区,火锅区…等等。真系好多选择。除咗罐装纸包装饮品之外,仲有啤酒、清酒、梅酒。我特别钟意系自助花茶区,差不多二十种配料,而且每种都写左功效,相当贴心啊!前菜,冻盘同沙律小食都有好多,车厘茄、粟米、青瓜、菠萝粒,螺肉、中华沙律、酸姜、韩式泡菜、凉拌木耳等等,我自己都试唔哂!仲有热食熟食同炸薯格、炸鸡块等等。而寿司刺身都有好多选择,有三文鱼、吞拿鱼、希灵鱼、螺片同赤虾,够新鲜!同场更有即制手握寿司㗎!火锅同烧烤配料区种类多到我系食唔哂,烧肉必推黑椒牛扒,猪颈肉同韩式鱼柳,系劲入味,烧到少少脆口,咬落口感更加丰富!而火锅有三款汤底,分别系日式猪骨汤、日式清汤同埋寿喜烧,个锅系双拼锅,可以试哂唔同口味!而甜品加埋都有十几款,一啲都唔马虎,仲可以自制台式凉粉捞,真心正!不得不提系雪糕,呢个雪糕好似雪葩噤,口感系非常非常之好,食完简直系透心凉!总括,呢个价钱食到噤多嘢真系真心抵!而且食物质素都好好,会再黎喔!

除咗罐装纸包装饮品之外,仲有啤酒、清酒、梅酒。

午餐