2017-06-19
Tea set 黎讲除左 DK Cuppa Tea 之外,另外唯一一间推介就系呢到,全港得呢两间系 pass 左我条满意线,呢间无可置疑系我食过超抵食得黎又高质 🤤 环境服务都系一线, 坐系露天茶座梳乎环境叹 tea 真系好正 🤘🏿继上次出完柚子 tea set,今次升呢做大家最爱既抹茶主题 tea set,食呢个 tea 仲送 TONYMOLY 绿茶水润系列面膜体验套装一份,今铺唔只得个口食绿茶,连块面都食埋 😂 仲有再送 $50 购物现金卷,另外!仲有!头 200 个人去食呢个 tea 再赞好 Facebook 专页即可获得 TONYMOLY 绿茶水润系列护肤品套装,价值系百几蚊一套 🤷🏿♂️ 而家系酒店既网站 book 只系 $118 一位,包 tea 包护肤品包现金卷,真系平到离哂谱 🤷🏿♂️🤷🏿♂️🤷🏿♂️——————————————————————#抹茶水润下午茶 $118 ($168)- 王牌芒果拿破仑 - 抹茶意大利芝士饼- 抹茶法式焦糖炖蛋- 抹茶红豆忌廉卷- 英式松饼- 烟三文鱼抹茶荞麦面- 炸薯条伴抹茶盐- 芥末鲜虾沙律- 黑松露蟹肉沙律开面三文治- 脆炸蜜糖鸡翼
——————————————————————
#抹茶水润下午茶 $118 ($168)
- 王牌芒果拿破仑 - 抹茶意大利芝士饼
- 黑松露蟹肉沙律开面三文治
- 脆炸蜜糖鸡翼
- 苿莉绿茶
- TONYMOLY 绿茶水润系列体验套装
- TONYMOLY 绿茶水润系列旅行套装 (like Facebook 专页)
成个 tea set 都好好味 🤤 做得较为出色既系烟三文鱼抹茶荞麦面,天气热食个抹茶冷面开胃又惹味,好想另外净叫一兜 😂 而全港最好食既芒果拿破仑,摆到最尾食依然香脆,芒果仲好甜 🤘🏿 而炸薯条伴抹茶盐又冇谂过可以夹得黎,抹茶味既薯条确系有啲惊喜!而英式松饼会配上抹茶吉士酱,食落一啲都唔寡同唔干,系正既!抹茶系列其他仲有抹茶意大利芝士饼、抹茶法式焦糖炖蛋、抹茶红豆忌廉卷,抹茶唔系浓果只,系有啲抹茶味同抹茶香,相信一般冇咁高要求既抹茶怪会好中意 😋
——————————————————————
#花园茶座