2024-05-28 23 浏览
今日个朋友生日特登佢接佢收工,揾佢一齐食下好野帮佢庆祝生日先,见佢最爱食放题,可以食到好多唔同种类既食物,咁简系拣一间近佢放工既放题啦🌟自助小食有自助既沙律🥗螺肉,竹笋,车里茄等🍅仲有炸鸡薯条,鸡粒等,仲有爆谷添🌟任饮饮品呢度系可以任饮梅酒🍶清酒,韩国饮品,啤酒🍻汽水,茶。最后仲可以任食雪糕🍨仲有我好中意既Haagen-Dazs 雪糕,我今次一个人仲食左2个添🌟刺身呢度既刺身真系好新鲜🍣仲有好多唔同既刺身种类可以拣,挪威三文鱼,油甘鱼,剑雨腩,北寄贝,希灵鱼,带子刺身, 赤贝。佢地d纹理都系劲清晰可见,食落去系好弹牙,入口即溶,好鲜甜🌟寿司个手胆手卷系一定要食,好新鲜,细细个可以一啖一个。花之恋都系我既最爱,厚实既三文鱼包住加上鱼子同沙律酱,好新鲜,啖啖三文鱼真系好满足🌟烧物有好多唔同既选择,有香辣既麻辣小龙虾🦞d肉整到好入味又弹牙,蒲烧鳗鱼同西京北目鱼系整到鱼质好嫩🐠入口即溶咁。而蒜蓉烧生蚝系超惹味,每一只都好大只,劲鲜甜可口又好香浓既蒜蓉味。盐烧海虾,好鲜甜又弹牙🌟炸物呢个真系必食既饭后甜品,榴梿炸弹,一咬落去就爆晒d榴梿汁出黎,好香甜☺️榴梿味好重,钟意食榴梿既人一定要试下👍🏻我仲

🌟自助小食

🌟任饮饮品

🌟刺身

🌟寿司

🌟烧物

🌟炸物
呢个真系必食既饭后甜品,榴梿炸弹,一咬落去就爆晒d榴梿汁出黎,好香甜☺️榴梿味好重,钟意食榴梿既人一定要试下👍🏻我仲试左个椰子流心球,入面全部都系椰子,啖啖清香既椰子香味,吉列炸蚝真系好推荐,入面既蚝系好大只,炸到好香口

🌟羊架
呢度既羊架好大件,好似我手板咁大,煎到好香,食落去无咩羊骚味,d肉好烟韧,仲有啖啖既黑椒既香味