2022-09-04 52 浏览
今日就去咗食高质日本烧肉 - 响 Hibiki 日本烧肉,叹番吓响嘅装修简洁,每一台都有独立抽风机,食完烧肉都唔会一身烧肉味非常贴心。座位宽敞,可以舒服享受120分钟日式烧肉放题我哋拣咗有78款料理食品嘅美国、澳洲和牛放题套餐美国黄牛套餐包括:海鲜刺身拼盘、指定烧肉盒子,仲可以无限追加78品料理海鲜刺身拼盘有大大只嘅刺身海虾、厚肉嘅带子,大大块嘅刺身,仲有略带海水味嘅生蚝,大满足指定烧肉盒子,已经包罗所有必食项目牛魔王必食推介:澳洲和牛肉眼,好有牛味;生姜汁澳洲肥牛博烧,一啖一口,食过唔停;薄炙美国牛里脊肉,好嫩滑,必食,当然仲有牛舌,钟意食牛嘅朋友都唔会错过。除咗牛,仲有唔同嘅肉类包括鸡、豚肉,同海鲜类,品种繁多,花多眼乱。除咗烧肉,仲有唔少熟食。推介松业蟹柳天妇罗、泡菜石狩锅,好好味,绝对系有质素。最后甜品方面有Movenpick雪糕同Dreyers 雪糕筒,大大满足。香港少数咁高品质嘅日式烧肉,会再嚟食过

我哋拣咗有78款料理食品嘅美国、澳洲和牛放题套餐

指定烧肉盒子,已经包罗所有必食项目

香港少数咁高品质嘅日式烧肉,会再嚟食过