2024-05-27
之前一直bookmark咗呢间居酒屋好耐😆终于有机会食,见到餐厅有好多唔同类型嘅小食或者前菜,我哋都拣咗蟹籽沙律同埋炸芝士年糕😙两者味道都唔错,不过不失🥰细细份好适合同朋友share主菜嚟讲呢三款系个人觉得特别好食🙈🍣海胆左口鱼边虾卷平日比较少食左口鱼,但系呢一款左口鱼入口即溶,feel到油脂喺口里面散开嘅感觉,鱼油味好香而且一啲都唔腥🤤谂起都想encore🍣究极海鲜杯唔好睇呢杯海鲜杯细细杯🤯里面全部都系唔同种类嘅海鲜,包括三文鱼子、海胆、吞拿鱼蓉等等😋最特别嘅系佢哋加咗蜜柑同埋果冻系底,味道出奇地夹,酸酸甜甜特别开胃🦪薯蓉广岛蚝呢一款系朋友指定要叫嘅🤣铁板上面铺满咗广岛蚝🦪煮熟咗之后蚝仍然保持到一般嘅大细,下面嘅薯蓉好香牛油味而且非常香滑😚餐厅嘅食物定价唔算特别贵,都系一般居酒屋会有嘅定价😆如果想揾间居酒屋同朋友饮杯酒倾偈食嘢嘅不妨考虑吓呢一间~
主菜嚟讲呢三款系个人觉得特别好食🙈
🍣海胆左口鱼边虾卷